Grevinnans Rum

Tänkte berätta lite mer om vår leverantör Grevinnans Rum. Ett företag från Gränna, som tillverkar otroligt härliga produkter själv för hand. De är ekologiska, veganska och väl genomtänkta. Tvålar och bodylotion doftar helt underbart, ni som inte gillar ekologiska produkter som endast doftar örter kommer älska dessa.

Två favoriter är Saltvattentvålen No 1. Det är en hård tvål med ett tågvirke (rep) igenom så den lätt kan hängas upp i duschen eller hålla i vid utebad. Den innehåller salt från Döda havet, pepparmynta och citrus. Tvålar du upp den i en tvättsvamp eller handske ger den ett otroligt mjuk lödder som räcker till hela kroppen och den återfuktar med bl. a kokosolja.

Den andra favoriten är Firming Body Oil som är en kroppsolja. Den innehåller en massa fina kallpressade ekologiska oljor som ringblomma, avokado, havtorn, nyponros, morot, tistel och solros. De allra bästa och antiinflammatoriska. Den har en uppstramande effekt och fungerar väldigt bra mot åderbråck, blåmärken och celluliter. Även underbar på eksemhud, psoriasis och rosacea. Smörj när huden är fuktig eller direkt på torr hud.

Dessa två tillsammans är en riktig dunderkur för dig med känslig hud. Inga konstigheter bara massa nyttigt. Jag har inte använt kortisonkräm alls de senaste månaderna mot psoriasis sedan jag började använda dessa.