• FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 700:-
  • Bra och ekologiska produkter
  • Handla tryggt och säkert med Klarna

Prenumerera på Sister Green Club nyhetsbrev och få de senaste nyheterna inom ekologisk skönhet.

Rabatt 100:-

RABATTKOD: NEWS100

Kevin Murphy

SE ALLA KEVIN MURPHY

Kevin Murphy's alla produkter är sulfat- och parabenfria. Alla ingredienser är noggrant utvalda och härstammar från små ekologiska och organiska jordbruk, där särskilda skördemetoder säkerställer en naturlig kvalitet. PETA har godkänt KEVIN.MURPHY som ett cruelty free företag, vilket innebär att inga produkter i något led är testat på eller har skadat djur.

ELIMINERA FRISS, SKAPA VOLYM OCH REPARERA SKADAT HÅR

utan silikoner, oljor, sulfater och parabener


Living Proof är ett amerikansk hårvårdsmärke utan silikoner, oljor, sulfater och parabener. Istället innehåller det unika molekyler som gör att ditt hår håller sig rent mycket längre. Living Proof fokuserar på tre områden; att eliminera friss, att skapa volym och fyllighet och att reparera torra och skadade hår. Märket skapades av hårstylister som tröttnat på begränsningarna inom konventionella hårprodukter. Tillsammans med forskare inom skönhetsindustrin och prisbelönte vetenskapsmannen dr Bob Langer skapades en rad nya upptäckter som nu har 20 patent och 130 utmärkelser för sina produkter.

KÖP HÅRVÅRD FRÅN LIVING PROOF

Ett mysigare hem

SE ALL INREDNING
Veckans vara

Månadens Vara

I februari har vi nedsatta priser på utvalda ljusstakar i metall, upp till 50% rabatt.

Köp här

Sister Green Blog


SE ALLA INLÄGG

STOREFACTORY

Storefactory är ett svenskt inredningsföretag som fokuserar på känslan till naturen och äktheten i det enkla. Storefactory säljer även produkter som är märkta med fairtrade. När man säljer produkter som är märkta med Fairtrade bidrar man till att odlare och anställda, med egen kraft, kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.
Se produkter

Giftfritt & ekologiskt för hår, hud & hem

Vi är livstilsbutiken där vi samlar inredning med hår- & hudvård. Noga utvalt med tanke på kvalité, hälsa och miljö. Accessoarerna till ditt hem som ger dig en personlig stil.
Besök webbshopen

Köp inredning, ekologisk hårvård och hudvård på Sister Green

Vad roligt att du har hittat till vår webbshop! Livsstilsbutiken för dig. Vi är två frisörer som förutom hår är intresserade av bra, giftfria produkter till håret, kroppen & hemmet samt inredning & design. Allt du hittar hos oss är noga utvalt av oss och sånt vi själva vill ha.
Vi vill att du ska hitta din personliga stil här, om den är stilren, vackert bohemisk eller nyskapande så ska du kunna skapa den här. Vi söker ständigt efter nya produkter och uppdaterar webbshoppen regelbundet. Varmt välkommen!

Image

/ Jessica & Maria

SISTER GREEN / FRISÖRGÅRDEN

MAJAS COTTAGE

Majas Cottage är ett svenskt familjeföretag som startade 2012. De började med att sälja lyktor med stärkande ord i syfte att bringa ljus och glädje i kampen mot cancer, framförallt cancer som drabbar våra älskade barn. Nu säljs alla deras produkter, som står för välbefinnande som en röd tråd genom hela företaget, till förmån för barncancerfonden och även Suicide Hero, hittills har de samlat in över 6 miljoner till barncancerfonden.
Se produkter

Våra varumärken

SE ALLA VARUMÄRKEN
Kevin Murphy
Washologi
Grevinnans Rum
Storefactory
Living Proof