Image

Välkommen hit!

Vad roligt att du har hittat till vår webbshop. Sister Green är en del av Frisörgården (vår frisörsalong & butik). Sister Green är livstilsbutiken där vi noga och med omsorg har valt ut det bästa av det mesta för att underlätta för dig. Här kan du i lugn och ro handla hem produkter som förgyller dig och ditt hem. Vi är två frisörer som förutom hår är väldigt intresserade av giftfria, miljövänliga helst ekologiska produkter till hår, hud & hem samt inredning & design. Allt du hittar hos oss är noga utvalt och sådant vi själva vill ha.

För att tänka på miljön återanvänder vi alltid, när det är möjligt, emballage när vi skickar varor till dig och vi sopsorterar allt avfall vi har i vår butik. Vi fokuserar framförallt på svensktillverkat, för att minska transporter, och mindre företag för att stötta de små och lokala. Det är viktigt att våra leverantörer har samma inställning till miljö som vi har och att tillverkning sker utan att någon far illa eller blir utnyttjad på något sätt. 

En önskan från oss till er är att noga tänka igenom ditt köp. Vi vill ha en hållbar näthandel. Tänk noga igenom ditt köp, handla bara om du verkligen vill ha varan. Maila gärna oss om du är osäker på mått eller material, vi svarar gärna på dina frågor. Du står själv för returfrakten. Hjälp oss jobba för att alla dessa roliga kreativa butiker får leva kvar. Många returer knäcker många små handlare. Så länge leve en hållbar e-handel så vi kan nå ut till alla därute i landet.

Vår ambition är att alltid hålla en hög servicenivå. Vi svarar på alla mail så snart vi kan och dina varor skickas till dig samma dag eller dagen efter du beställer (vardagar).  Vi är också ständigt ute efter nya produkter och leverantörer. Att hålla webbshoppen uppdaterad med nyheter är väldigt roligt och viktigt. Att leva sunt och tänka på naturen är en självklarhet för oss och vi har försökt samla ihop det mesta och det bästa. Har du tankar eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på mail. info@sistergreen.se

Maria & Jessica

Image
Sister Green Club

Gå med i vår kundklubb och få frisörtips, nyheter och rabatter i vårt nyhetsbrev.