Image

Välkommen hit!

Vad roligt att du har hittat till vår webbshop. Sister Green är en ny del av Frisörgården (vår frisörsalong & butik). Här kan du i lugn och ro handla hem produkter som förgyller dig och ditt hem. Vi är två frisörer som förutom hår är väldigt intresserade av giftfria, miljövänliga helst ekologiska produkter till hår, hud & hem samt inredning & design. Allt du hittar hos oss är noga utvalt och sådant vi själva vill ha.

När det går återanvänder vi alltid emballage när vi skickar varor och vi sopsorterar allt avfall vi har i vår butik. För att tänka på miljön. Vi fokuserar framförallt på svensktillverkat, för att minska transporter, och mindre företag för att stötta de, som oss, små och lokala. Det är viktigt att våra leverantörer har samma inställning till miljö som vi har och att tillverkning sker utan att någon far illa eller blir utnyttjad på något sätt. 

Vi har även en del leverantörer utanför Sverige. Vi har allt från Kevin Murphy som kommer från Australien, naturlig hårvård när den är som bäst och ett miljötänk som vi gillar. Vi har ekologisk hudvård från isländska Sóley, helt fantastisk! Vilket även hudvården från svenska KaliFlower är. Vi har en hel del ekologiskt ätbart från framför allt svenska ADD:WISE som brinner för snygg design med hållbart innehåll. Deras hållbarhetstänk, att bidra till en bättre värld står vi bakom till 100%. Vi har även handgjorda marmelader och kolor från Börslycke Gård från Östergötland. Så goda! När det gäller tvätt och städ har vi härliga produkter från svenska Washologi, Pure Effect och Gröna Gredelina som alla tänker på miljön. Inredningen från svenska Storefactory är något vi satsar mycket på. De designar sina produkter själva och tanken är att skapa produkter som ska passa i alla hem. Skandinavisk design med rena enkla linjer. Deras tanke är att skapa vackra ting med stillsamma detaljer som tillför lugn istället för att ta energi. Ni kommer att hitta en hel del från dem hos oss.

Vår ambition är att alltid hålla en hög servicenivå. Vi svarar på alla mail så snart vi kan och dina varor skickas till dig samma dag eller dagen efter du beställer (vardagar).  Vi är också ständigt ute efter nya produkter. Att hålla webbshoppen uppdaterad med nyheter är väldigt roligt och viktigt. Att leva sunt och tänka på naturen är en självklarhet för oss och vi har försökt samla ihop det mesta och det bästa. Har du tankar eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på mail.

Maria & Jessica

Image
Sister Green Club

Gå med i vår kundklubb och få frisörtips, nyheter och rabatter i vårt nyhetsbrev.